Для гурманів, хто іноді цікавиться експериментами на кухні,

A propos de la tournée de S. Bez. Communiquez à tou-te-s vos remarques, questions, suggestions, ce qui se dit et se fait dans les établissements à cette occasion!

Для гурманів, хто іноді цікавиться експериментами на кухні,

de Paulinepak le 02 Nov 2025, 18:45

Я просто не можу не розповісти кулінарною драмою, яка пригодилася зі мене минулого робочого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка замовила, аби ваша покірна слуга створила дещо особливе на її свята. Я, як завжди, звичайно, почала вишукувати варіант у мережі і.... Витратила цілих півтори години свого життя, мов зомбі із блогу на другий сайт! Перші варіанти виявилися нереально складні, інші - зі справжніми дивними інгредієнтами, решта - з тоннами реклами. Але як грім серед ясного неба раптово я пригадала про існування цей портал й всього лише за 5 хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - мрійливий рішення! Рецепт став до безтями зрозумілим, що навіть 12-літня помічниця здолала молодій взяти участь. Наприкінці наш тандем приготували ніби з журналу кулінарну феєрію, що виявився справжнім відкриттям вечора. Тепер усі мої вже заздрісні друзі обсіли мене з розпитуваннями: "Де я відкрила такий ідеальний рішення?"
Сайт newkulinarki.xyz
Paulinepak

Retourner vers Pélerin Bez dans les gymnases