Для людей, хто щодня полюбляє кулінарією, однак злиться чере

A propos de la tournée de S. Bez. Communiquez à tou-te-s vos remarques, questions, suggestions, ce qui se dit et se fait dans les établissements à cette occasion!

Для людей, хто щодня полюбляє кулінарією, однак злиться чере

de TanyaBoimi le Hier, 17:04

Вибачте, але я мушу розказати смішною ситуацією, що трапилася у мене попереднього тижня. Моя крихітка захотіла, щоб як кулінарний експерт приготувала один неймовірно красиве на великої події. Я, безумовно, кинулася вишукувати варіант серед мережі і отримала несподіванку. Втратила аж 1.5 години свого життя, стрибаючи від сайту до другий сайт! Перші ідеї були нереально для професіоналів, декілька - із недоступними компонентами, решта - серед масою реклами. Та ось раптом ваша героїня пригадала про існування цей дивовижний каталог і всього лише за 5 хвилин знайшла - мрійливий рішення! Варіант виявився настільки покроковим, що навіть юна 12-річна помічниця спромоглася мені допомогти. Наприкінці ми створили дивовижний десерт, який перетворився на справжнім успіхом вечора. Вже сьогодні всі мої вже заздрісні сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці ви знайшла такий собі неймовірно класний спосіб?"
Каталог сайтів
TanyaBoimi

Retourner vers Pélerin Bez dans les gymnases